top of page

Aanbod : Voordeuren

Voordeurpanelen van
Belgische fabrikanten

 

Harinck deurpanelen

ANAF closing concepts

Verhoogde veiligheid

Hoogwaardige isolatie

Design accent

Harinck deurpanelen

 

Harinck is de referentie voor duurzame, veilige en hoogwaardige voordeuren in pvc en aluminium. Al 35 jaar lang zijn kwaliteit, afwerking en originaliteit onze troeven. Harinck biedt het meest complete aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend. Ons gamma is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruim scala aan kleuren.

 

 

 

ANAF deurpanelen

 

De Anaf deurpanelen zijn verkrijgbaar in twee collecties. De reeks Premium panelen staat garant voor een ruime keuze uit ca 25 populaire standaard deurmodellen, uitgevoerd in alle populaire kleurtonen en houtstructuurfolies. In de reeks Comfort bieden wij meer dan 80 deurmodellen aan die de klant kan laten uitvoeren in elke mogelijke maatvoering en kleurzetting. Individualiteit en kwaliteit. Dat is waar Anaf voor staat!

 

Verhoogde veiligheid

 

De veiligheid van een vleugeloverdekkende voordeur is een stuk beter dan die van een klassieke niet-vleugeloverdekkende voordeur.

 

Hoogwaardige isolatie

 

Of je nu bezig bent met nieuwbouw of met renovatie: isolatie is een thema dat niemand koud laat, ook bij de keuze van een voordeur.

 

 

Design accent

 

De voordeur is het visitekaartje van jouw woning. Bij de keuze van het juiste model en uitvoering zijn er diverse mogelijkheden.

bottom of page