top of page

"We produceren aluminium ramen en deuren stipt, nauwkeurig, met toewijding en we kiezen altijd voor de beste merken en materialen. Op die manier garanderen wij een perfecte levering"

Topdesign aluminium ramen en deuren

in een eigen MINIMA reeks

 

Als fabrikant van aluminiumramen en -deuren zoeken we altijd naar een meerwaarde in design. Strak, architecturaal en minimalistisch waren de kernwoorden waarmee ons designteam en onze productontwikkelaars aan de slag gingen. Het resultaat is de MINIMA-lijn.
Met zes strakke, slanke modellen brengt Peeters nv design op een betaalbare manier ook naar de binnenkant van de woning. In de MINIMA | PERFORMANCE-modellen hebben wij de designkenmerken van de MINIMA-lijn gecombineerd met de hoogste stap in thermische isolatie.
Deze exclusieve reeks is ontwikkeld vanuit het hart van ons bedrijf; met meer dan 50 jaar ervaring als producent van buitenschrijnwerk hebben wij onze ervaring en onze kennis in dit product gestoken.
De PERFORMANCE-modellen combineren design met de isolatienormen van de toekomst. De volledige MINIMA-lijn is enkel verkrijgbaar binnen ons netwerk van verdelers.

Passioneel en punctueel 

 

Aluminium ramen en deuren maken we al sinds 1970 met passie. Onze inzet zorgde ervoor dat onze klanten, de plaatsers van ramen en deuren, ook scoorden naar hun particuliere klanten. Uw groei is onze groei.

bottom of page