top of page

One-stop-shop voor Vliesgevels

Van productie tot plaatsing

4 unieke vliesgevel troeven 

1. Glasgewichten tot 700 kg mogelijk

 

2. Thermisch onderbroken glasondersteuning

3. Passiefhuis gecertificeerd

4. Glasdikte 32 tot 60 mm

Vliesgevel (gordijngevel)
Voor residentieel én industrieel
 

Wat is een vliesgevel of gordijngevel?

Nog nooit van een vliesgevel gehoord? Dat is niet abnormaal, maar wel jammer. Veel mensen spreken over een vliesgevel, maar vaak worden ze ook gordijngevel of glasgevel genoemd.

 

Een vliesgevel of ook wel gordijngevel is een zelfdragende buitengevel, opgebouwd uit lichte aluminium materialen en glas. De constructie draagt enkel haar eigen gewicht. Bent u op zoek naar de aluminium vliesgevel, dan zit u perfect bij Peeters nv. We zijn al jaren gespecialiseerd in deze aluminium constructies en dit zowel voor particulieren als de industrie.

Een vliesgevel voor residentiële woningen

 

De meeste vliesgevels vindt u bij kantoorgebouwen, maar ook bij particuliere woningen duiken ze steeds meer op. Zeker bij moderne woningen passen ze perfect. De strakke profielen matchen perfect bij de hedendaagse bouwstijlen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden van een vlies- of gordijngevel. De vakspecialisten denken graag met u mee. Een stuk van uw gevel in glas geeft een heel bijzondere uitstraling.

De eigenschappen van een vliesgevel

 

Het enige gewicht dat een vliesgevel draagt is het eigen gewicht. De wind wordt afgedragen via kolommen, terwijl de opvulling gebeurd met glas of aluminium sandwichpanelen. De vliesgevel is ontworpen om geen wind of water door te laten. Ze worden dan ook veelvuldig gebruikt en vooral in kantoorgebouwen zijn ze populair.

 

De vele voordelen van een vliesgevel of gordijngevel

 

Een vliesgevel of gordijngevel heeft heel wat voordelen. We sommen dat even voor u op:

  • Vliesgevels zijn wind- en waterdicht, waardoor u een efficiënte isolatie verkrijgt.

  • De gevel is luchtdoorlatend en er wordt veel natuurlijk licht doorgelaten. Zeker bij kantoorgebouwen kan dit een belangrijke troef zijn.

  • Een gordijngevel is betaalbaar en u kunt er op een creatieve wijze mee omspringen.

  • Vliesgevels of gordijngevels zijn beschikbaar in heel wat verschillende aluminium profielen, waardoor u er alle kanten mee uit kunt. Tel daar nog een waaier aan kleuren bij en u snapt meteen waarom een gordijngevel zo populair is.

Peeters nv, voor uw vliesgevel van A tot Z

 

Bij Peeters nv zijn we al jaren thuis in het produceren én plaatsen van vliesgevels en gordijngevels. Opmeten, calculatie, maken en plaatsen: het gaat allemaal even vlot. Bij Peeters nv mag u zeker zijn van een correcte begeleiding en advies.

 

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor uw vliesgevel of gordijngevel en ervaar zelf het scherpe prijskaartje dat bij Peeters nv gehanteerd wordt. De prijs van de vliesgevel of gordijngevel is uiterst concurrentieel, zeker als u weet dat Peeters nv uw project van A tot Z tot in de puntjes verzorgd.

bottom of page