top of page
1. Welk softwarepakket stelt Peeters ter beschikking aan klanten om snel en efficiënt offertes te maken?

Momenteel bieden we Ramasoft aan al onze klanten aan. Met deze software kan iedereen  zelf offertes opmaken. Na een korte en gerichte opleiding kan u onmiddellijk zelf aan de slag.

Vanaf 1 september stellen we de nieuwste Ramasoft.NET versie voor. Nòg beter, nòg gebruiksvriendelijker en visueel verbluffend. Een verkoper met een technische basiskennis kan er vlot mee aan de slag. U kunt ramen in 3D ontwerpen waarna ze onmiddellijk in fotokwaliteit weergegeven worden op het scherm. Zo kan de klant in real time het levensechte resultaat bewonderen. Een niet te onderschatten voordeel als u een offerte maakt voor een klant. Zo weet hij perfect wat hij mag verwachten. Ramasoft.NET biedt een aantal onmiskenbare voordelen die uw werk vergemakkelijken en u een aanzienlijke concurrentiële voorsprong bieden ten opzichte van uw concullega's.


We lichten de 3 belangrijkste voordelen er nog even voor u uit.

3D Visualisatie

Ramen worden in 3D ontworpen en in fotokwaliteit weergegeven op het scherm. Dit geeft een duidelijk beeld van wat er uiteindelijk geproduceerd zal worden en het is een echte meerwaarde voor uw offertes.

CRM

Ramasoft.Net begeleidt u stap voor stap bij de opmaak van uw offerte. Vanaf uw klanten de toonzaal binnenkomen tot bij de dienst na verkoop. Bovendien laat Ramasoft.NET u toe om heel het productieproces te volgen. 

Thermische berekening

Een modern softwarepakket voor ramen en deuren is niets waard zonder een volwaardige thermische berekeningstool. Met Ramasoft.Net berekent u moeiteloos deze cruciale data. 

Aanpasbare lay-outs

Een programma maken dat voor iedereen op maat is, is haast onmogelijk. Daarom is het in Ramasoft.Net mogelijk om eigen lay-outs in te geven, persoonlijke schermen toe te voegen en zelfs de logica bij het creëren van de ramen bij te sturen. Bovendien helpen onze medewerkers u op weg om het programma aan uw wensen aan te passen. 

Terug naar TOP

 

2. Hoe kan ik de prijs gunstig houden?

o    Beperk de uitvoering volgens het standaard aangeboden product.

 

o    Ga voor standaardkleuren.

 

o    Bij blinde ontwatering opteren voor een voordelige rubber ipv dure onderdorpel.

 

o    Bestel uw bijproducten zoals binnenafwerking, raamankers,…per verpakkingseenheid met hieraan gerelateerde hoeveelheidskorting.

 

o    Bied uw aluminium schuiframen aan in monorail i.p.v. de standaard voorziene duorail. Naast de prijszetting verbetert ook de winddichtheid en de thermische waarde (Uw) van het raam.


Terug naar TOP

 

3. Waar kan ik terecht voor meer vragen, advies of informatie?

Ga naar onze contact pagina om de juiste dienst te contacteren.

Terug naar TOP

4. Waar kan ik meer informatie vinden over subsidies?

Hiervoor kan u de website www.premiezoeker.be raadplegen.

Terug naar TOP

5. Waar kan ik lege bokken aanmelden?

Dit kan u via Peeters Connect.

Terug naar TOP

6. Hoe kan ik inschrijven voor een opleiding Ramasoft.NET?

Ga naar onze contact pagina om en vraag daar voor een opleiding.

Terug naar TOP

Ondersteuning

01
02
03
04
05
06
bottom of page